Bloggpremiär!

Martin-brandbilHej! Jag heter Martin och nu läser du det allra första inlägget i min allra första blogg. Jag jobbar som brandman, och det är också det som en stor del av den här bloggen handlar om. Jag kommer att skriva om yrket och hur det är att jobba som brandman, men jag kommer också att skriva om min vardag och om annat som händer i mitt liv. Så det blir en blandning av olika ämnen.

Något som ni kommer att få läsa en del om är World Firefighters Games, som är en tävling för brandmän över hela jorden. Tävlingen har olika grenar, som bågskytte, löpning, armbrytning, vindsurfing, poker, simning och golf med flera, och paradgrenen är Toughest FireFighter Alive som går ut på att man i full skyddsutrustning ska genomföra olika moment (som till exempel att springa med brandslang, ta sig igenom en hinderbana, klättra med utrustning på stegar och springa i trappor). Jag drömmer om att en dag få vara med i WFG.

Jag hoppas att det blir en läsvärd blogg, och har ni några frågor om mitt yrke eller om något annat så är det bara att fråga i kommentarsfältet. Ni kan också ge mig tips på saker som ni skulle vilja läsa om.

Ha det bra så länge!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *