Födelsedagsdags

Det finns en dag varje år som jag både ser fram emot och bävar lite inför. Det gäller Elins födelsedag. Jag ser fram emot den helt enkelt för att det är en rolig dag, en dag där jag får möjlighet att överraska och göra någonting extra för Elin – vilket ju alltid är kul. Bävar inför den gör jag för att det ibland kan vara lite svårt att komma på vad jag ska ge i present.

Det är inte alltid helt lätt det där och jag brukar börja planeringen i god tid i förväg – sådär en två månader! Det kanske låter mycket men det blir ändå ofta så att jag börjar drabbas av lite panik när det bara är en vecka eller två kvar. Tiden kan gå väldigt fort ibland!

Present är VIKTIGT!

En present, lyckad eller ej, är väldigt viktigt. Även om ens bättre hälft har sagt att det där med presenter inte är nödvändigt. I en del förhållanden blir det efter ett tag så att man glömmer bort det där med presenter och högtidsdagar. I alla fall gör den ena parten det vilket gör att den andra blir besviken, och den andra är då påfallande ofta kvinnan i förhållandet.

Som ett bevis på detta kan vi ta den här väldigt långa tråden hos Familjeliv som handlar om just detta. Med andra ord, glöm inte det där med födelsedagspresent, det är viktigare än du anar! Var inte den man som din fru ondgör sig över på Familjelivs forum!

Hitta rätt present

Men hur ska man nu i allsin dar göra för att kunna hitta en present? Enligt min erfarenhet är det enklaste att köpa ett smycke av något slag, som ett armband eller halsband. Det är inte så svårt som det kan verka och det är ju, faktiskt, tanken som räknas – bokstavligt talat. Ett smycke som din fru inte tycker speciellt mycket om som present är mycket mycket bättre än ingen present alls. Kom ihåg det!

snö of swedenDock så vill man ju självklart även att presenten ska bli uppskattad för vad den är – en bra present. Alla människor är olika så det går ju inte att säga att det finns en present som passar alla. Enligt min erfarenhet så finns det dock en del saker som fungerar, SNÖ of Sweden till exempel. Snö of Sweden är Sveriges största varumärke för smycken och det finns en anledning till det – de är helt enkelt väldigt bra!

Årets present

Även i år blev det ett smycke från SNÖ of Sweden till Annika och hon blev lika glad och nöjd som alltid – tack och lov. Det blev Crash 5-string Svart Silver armband, en riktigt spännande sak och lite av en chansning. Det är definitivt ett annorlunda armband och jag var lite orolig för att Annika skulle tycka att det var lite väl mycket. Men hon försäkrar mig att hon tycker det är fantastiskt coolt. Det tycker jag är kul eftersom jag faktiskt försökte mig på att vara lite annorlunda. Trevligt att det fungerade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *