Lite mer om mig

Det är kanske på tiden att jag berättar lite mer om mig själv. Jag heter alltså Martin och jag jobbar som brandman och har gjort det sedan 2014. Det kommer kanske inte som någon överraskning att jag är träningsintresserad – det är ju i princip ett krav för jobbet – men jag har i alla fall varit det sedan jag var liten, långt innan jag visste att jag ville bli brandman. Som barn spelade jag fotboll och innebandy och när jag blev äldre började jag träna på gymmet och syssla med andra typer av ”ensamträning”.

För mig har sport och träning alltid handlat om att det är roligt och om att hålla sig i form. Att få stora muskler har aldrig varit något mål i sig, men det kommer ju lite på köpet. Just renodlad styrketräning som i att stå och lyfta vikter har jag inte sysslat så jättemycket med, utan jag föredrar en varierad träning som kombinerar styra och kondition och där jag gärna använder kroppen som redskap och motvikt.

Vår villa. Perfekt med tegel! Det brinner inte lika bra ;)

Vår villa. Perfekt med tegel! Utifall vi skulle råka ut för en brand 😉

Jag bor tillsammans med min sambo Elin i ett hus som vi ganska nyligen har flyttat till. Elin jobbar som personlig tränare och instruktör på ett gym, så vi delar träningsintresset och det var också via gymmet som vi träffades. Förutom träningen så gillar jag att läsa, laga mat, kolla på film… Ja, helt normala saker tror jag. Mycket av tiden går också åt till huset nu som vi håller på att renovera och göra om lite. Det var väl det jag hade att säga om mig själv! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *