Ny duschkabin beställd

Jag och min sambo Elin har ganska nyligen köpt hus, och en sak som vi direkt visste att vi ville byta ut i huset var duschkabinen. Dels så kändes den gamla lite ofräsch, men en ny duschkabin gör också att hela badrummet känns mycket fräschare, och eftersom det är så enkelt att byta så vill vi hellre ha en ny som vi har valt själva än den gamla som husets förra ägare har tvagat sig i… Så nu har vi beställt en ny sådan på nätet. Det var väldigt smidigt med bra priser och dessutom fri frakt. Vi beställde från Trademax.

Det finns mycket fint under kategorin badrum hos Trademax som vi gärna skulle ha beställt, men den här gången fick det räcka med en duschkabin. Det var inte helt lätt att bestämma sig för vilken av duschkabinerna vi skulle välja, men till slut föll valet på Noro Pacific R 99SMC. Den låg lagom i pris (vi sparade dessutom 450 kr mot rekommenderat pris) och den kommer att passa bra i vårt badrum. En snygg och stilig duschkabin helt enkelt. Så nu väntar vi bara på att den ska levereras så att vi kan montera den.

Egentligen skulle vi som sagt vilja byta ut mer i badrummet, men vi får ta en sak i taget. Eftersom vi ganska nyligen har köpt huset och handpenningen lämnade ett kännbart hål i plånboken så får renoveringen göras lite efter hand när vi har möjlighet. Det är i alla fall väldigt roligt att hålla på med huset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *